Miehelläni on lupa herättää minut aamulla laittamalla muna sisään ja aloittamalla paneminen. En halua herätä epämääräisiin sivelyihin joista ei tiedä mihin ne etenee vai eteneekö mihinkään. Herään ennemmin siihen, kun toinen on jo sisällä ja ei enää voi olla itsekkään paikallaan vaan pakko yhtyä liikkeeseen kun tuntuu hyvältä. Nukun yleensä aina melkein mahallani, toinen jalka koukussa, joten reittikin on aika helppo. Mitä tekee mies. Joko miettii omassa päässään uskaltaako, raaskiiko tai voiko herättää. Silittelee varovasti, valmiina perääntymään jos hengähdän liian kovasti. Ja homma jää tekemättä.

Kävin kampaajalla ja mietin, että en ihmettele miehiä jotka menevät eroottisiin hierontoihin. Naiset voi hakea kaipaamaansa kosketusta päästä varpaisiin vaikka minkälaisista kylpylöistä tai kosmetologeilta. Rentoutua ja keskittyä kuuntelemaan tuntemuksia. Kuvittelisin, että miehetkin voisivat haluta muutakin kuin laukeamista.

Ei oikein irtoa kirjoitus tänään. Elän rikasta ja hyvää elämää. Samalla kaipaan hellyyttä, kosketusta ja seksiä niin että koskee. Taistelen, että en menisi hakemaan sitä muualta. Moraalini ei anna periksi. Olenko valmis luopumaan hyvästä elämästäni läheisyyden vuoksi. Miten saa toisen ryhtymään sanoista tekoihin. Näin paska olo ei ole ollut taas vähään aikaan.