Uutta vipinää seksielämääni. Ostin uuden vibraattorin. Kalliin. Ongelmana on, että jos haluan nauttia kunnolla, niin seuraava mahdollisuus on maanantaiaamuna klo 9.00. Nyt on tiistai. Kimppa-asumisen ongelmia.

Heittäydyin samalla villiksi ja ostin kondomeja. Neljä (4) kappaletta. Säälittävää! Ennemmin oisin voinut ostaa suoraan lisää pattereita.

Miuta harmittaa kun miehet haukkuvat naisia lahnoiksi ja frigideiksi. Vaikea voihkia ja kiemurrella jos ei tunnu miltään. Olen oman osani saanut huonosta seksistä. Just kun ehtii kiihottumaan niin toinen laukeaa. Niin pieni, ettei vaan tunnu miltään. Tasaista, ei hidasta eikä nopeaa jumputusta niin että kyllästyy. Ei ehdi edes kiihottumaan kun tungetaan sisään ja painetaan kuiviltaan. Jne.

Kiihoittuminen lähtee korvienvälistä. Ja nyt kun kaikki seksielämä tapahtuu omien korvien välissä, miun tekee ihan älyttömästi mieli. Vatsanpohjassa vihloo päivästä toiseen. Varattujen kanssa en aio vehdata ja muita ei ihan jonoksi asti ole perässä ollut. No, pari. Yksi todellinen vaihtoehto olisi. Mut, yli kymmenen vuotta miuta nuorempi. Kestääkö miun itsetunto kaikkine vatsamakkaroineni ratsastaa teinillä? No ei edes ole teini, mut yli kymmenen vuotta!!! Toiseksi, laukeaminen saa aikaan sellaisen hormooniryöpyn, et osaisiko pitää pelkkänä panokaveruutena. Olettaen tietysti, et seksi olisi niin hyvää, et laukeaisi. Ja jos ei olisi niin hyvää niin aivan turhaa touhua.

Maanantaita odotellessa.