Seksi. Nykyajan moraalikäsitys ja kulttuurisidonnaiset normit määrittelee mitä saa tehdä ja mitä ei. Ainoastaan enemistön toiminta on  hyväksyttävää. Olen tehnyt asioita joita monikaan ei ehkä hyväksyisi ja toisaalta, jotkut ehkä haluaisivat kokeilla.

Koska elämässäni on menossa melkoisen kuiva kausi, aion kirjoittaa omista kokemuksistani, ystävieni kokemuksista ja koska omaan myös mielikuvitusta, täyttä fiktiota. Kaikki minä muodossa. Kysyä saa jos haluaa. Vastauksista ei oteta minkäänlaista vastuuta. Mielestäni kaikki mitä kaksi (tai useampi) aikuinen tekee keskenään vapaasta tahdosta ja täydestä (ainakin melkein) ymmärryksestä, on hyväksyttävää. En hyväksy minkäänlaista toisen hyväksikäyttöä.

Kokemuksistani aion jakaa niin hyviä, kummallisia, surullisia, mitättömiä, tajunnan räjäyttäviä ja kaikkea siltä väliltä.

Haaveilin pitkään rakastelusta rannalla, aaltojen liplatuksen sekoittuessa nautinnon voihkaisuihin. Ja hitot. Hiekkaa meni melkein joka paikkaan, ei tuntunut miltään (se siitä voihkimisesta). Haaveet kaatuu ainoastaan toteutuessaan.

Tärkeintä nautinnon kannalta on, että pääsee oikeaan tunnelmaan. Paitsi jos toinen on tosi taitava ja jaksaa painaa sopivasti vahtelevalla rytmillä. Silloin ei voi olla pääsemättä tunnelmaan vaikka alussa ajatukset vaeltelisi miten turhanpäiväisissä asioissa. Aikoinaan ajattelin, että ei voi nauttia, ellei välitä toisesta. Päädyin sänkyyn, tai no oikeastaan pöydälle, itselleni täysin yhdentekevän ihmisen kanssa (tylsä tarina miksi) ja lensin orgasmista toiseen milloin takaapäin pirttipöytään nojaten, milloin pöydällä jalat ilmassa viuhtoen samaisella pöydällä maaten. Hupi loppui sitten siihen, mies väkisin halusi vaihtaa anukseen. Sanoin, että sieltä ei sitten ole paluuta jos homma ei toimi, halusi silti, ei toiminut (ilman liukkaria) ja se panokerta loppui siihen. Harvoja kertoja elämässäni kun itse nautin mielettömästi ja mies jäi ilman. Sen jälkeen jouduin syömään kyllä sanani, että nautintoon tarvitaan myös välittämistä. Jos jollekkin tuli paha mieli miehen puolesta niin hyvä. Nyt voitte sitten seuraavaksi tuntea sympatiaa niitä kaikkia naisia kohtaan, jotka kokevat toistuvasti saman kohtalon.